Search Our Site

La fel ca anul trecut, noua gama de iPhone de la Apple este impartita in trei modele: iPhone 11 de 6,1 inch, iPhone 11 Pro de 5,8 inch si iPhone 11 Pro Max de 6,5 inch, ultimele doua fiind vedetele lansarii.

Cu noul procesor A13 Bionic, Apple sustine ca iPhone 11 are cel mai rapid CPU si GPU gasit pe piata in materie de smartphone-uri, crescand astfel preformantele cu 20 % pe partea de procesare si grafica, fata de predecesorul sau A12 Bionic.

Cu toate acestea, o noua completare a gamei iPhone este suportul pentru Wi-Fi 6, care permite o conectare mai rapida la device-urile WI-FI.

In ceea ce priveste constructia iPhone 11 Pro, Apple spune ca utilizeaza o combinatie noua de otel inoxidabil si sticla mata, crescand rezistenta la apa si luminozitatea ecranului.

Pentru iPhone standard 11, Apple a introdus doua camere de 12 MP, una dintre ele cu unghi ultra larg, care va permite realizarea fotografiilor ample.

iPhone 11 Pro are incorporate trei camere foto de 12 MP: unghi normal, unghi ultra larg si telephoto.

Modelele dispun de Night Mode, care se va activa si va premite realizarea fotografiilor atunci cand lumina nu este suficienta.

In ceea ce priveste videoclipurile, Apple va suporta o multime de moduri si formate, inclusiv video 4K, captura slow motion, time-lapse, stabilizare video cinematografica etc., indiferent de camera care va fi utilizata.

Bateria iPhone-ului 11 va dura cu o ora mai mult fara de iPhone X, iar iPhone 11 Pro are patru ore suplimentare de viata a bateriei in comparatie cu iPhone XS de anul trecut.

Un alt bonus mic, dar foarte util, este faptul ca iPhone 11 Pro va veni si cu un adaptor de alimentare de 18 watt si USB-C la cablul Lightning. Din pacate, acest lucru nu este valabil pentru iPhone 11 standard, care vine cu acelasi adaptor de alimentare cu incarcare lenta de 5 watt.

De asemenea, Apple sustine ca Face ID-ul iPhone-ului 11 Pro este acum cu 30% mai rapid decat inainte.

Difuzoarele iPhone 11 au fost imbunatatite, datorita asistentei acordate de Dolby Atmos, care ar trebui, sa ofere o experienta de sunet surround mai bogata, mai imersiva.

Surprinzator, iPhone 11 va costa cu 50 de dolari mai putin decat iPhone X, cu un pret de pornire de 699 de dolari. Insa, daca doriti sa achizitionati un iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max, va trebui sa scoateti din buzunar intre 999 si 1.100 USD.

Toate cele trei telefoane vor fi disponibile pentru precomandare incepand de vineri, 13 septembrie.